Museum De Peelstreek Ysselsteyn.

Op zondag 25 maart opent museum De Peelstreek haar deuren voor het nieuwe museumseizoen. Die zondag zal het museum geopend zijn van 13.30 – 16.30 u.
Het museum is geopend op de zaterdagmiddagen van 13.30 – 16.00 u in de periode april t/m oktober en daarbuiten op afspraak. Tijdens de opening zal er o.a. een optreden zijn van de Aostrumse Zangkompaneej waarvan U kunt genieten onder het genot van een kop koffie. De Aostrumse Zangkompaneej brengt populaire liederen ten gehore waaronder ook bekende nieuwe liedewren welke speciaal zijn bewerkt voor koorzang. Het repertoire bestaat uit een 50 tal veelal bekende liederen welke goed in het gehoor liggen.
Naast de Aostrumse zangkompaneej kunt U ook kennismaken met de uitgebreide verzameling foto’s van “Oud Griendtsveen”van Ysselsteyner Henny Daniels. Zij geven U een beeld van Griendtsveen hoe het vroeger was. Een verzameling die precies past bij museum De Peelstreek.
Die middag zijn ook tal van gidsen aanwezig om U te vertellen over het tentoongesteld en ook het weefgetouw zal in gebruik zijn.
Voor koffie met iets erbij wordt gezorgd.